Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sagte sild med ramsløg og skvalderkål

Sagte sild med ramsløg og skvalderkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Skvalderkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 dobbelte sildefileter
1 dl.græsk yoghurt
6-8 kviste ramsløg (snittet)
 lidtcitronsaft og sennep
 rugmel til at panere i
 smør til at stege i
 
 Grønt:
600 g.kogte små kartofler
1 hakket løg
2 fedhvidløg (hakket fint)
2 spsk.karry
4 små gulerødder (flækket på langs)
1 håndfuld skvalderkål
 
Opskrift:
Sild: krydr sildene med salt og peber. Rør så yoghurt, ramsløg, citron, sennep sammen og kom det på fire af fileterne. Læg de resterende fileter over og vend dem i rugmel. Steg nu sildene i smeltet smør nogle minutter på begge sider og stil panden i ovnen ved 160 grader i 6-8 minuter. Grønt: kom olie, løg, hvidløg og karry i en gryde og lad det sautere nogle minutter. Del kartoflerne i tykke skiver og kom dem ved. Puk blomkålen, dyp den nogle sekunder i kogende vand og tilsæt den derefter panden med kartofler. Lad det nu snurre lidt sammen og krydr derefter med salt og peber. Pluk skvalderkålen og vend med. Server de varme sild med kartoffelsalaten på siden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6177 gange,
og udskrevet 153 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu