Kylling i Hot Chili sauce

Kylling i Hot Chili sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kylling ca. 1400 g skåret i stykker eller 4 kyllingebryster
7 dl.kogende vand
1 citron Saften herfra
1 tsk.salt
50 g.smør eller margarine
4 løg hakket fint
 Chili pulver efter behag
1.5 spsk.tomatpuré
3 spsk.rødvin
0.5 tsk.ingefærpulver
 Friskkværnet peber
 
Opskrift:
Kom kyllingen i en stor gryde og dæk med kogende vand. Kom citronsaften og salt ved og lad det småkoge i 10 minutter. Fjern kyllingestykkerne og behold væden. Smelt smøret i en anden stor gryde og sautér løgene heri i ca. 10 minutter. Kom 2 dl. af væden samt chili pulver og tomatpuré ved og lad det simre i 5 minutter. Derefter tilsættes vinen, ingefær, peber og 2 dl. væde. Kom kyllingestykkerne i sovsen og lad det simre indtil kyllingen er mør (40-45 minutter. Fløde tilføjes til sidst. Serveres med ris og sicilianske hvedeboller





karakterer:
Opskriften er vist 11950 gange,
og udskrevet 223 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu