Kyllingelår med fritter og ovnbagte grønsager

Kyllingelår med fritter og ovnbagte grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
8 kyllingelår
1000 g.bagekartofler
1 spsk.olivenolie
 groft salt
1 aubergine
1 squash
2 peberfrugter
250 g.solmodne tomater
4 tsk.olivenolie
 remoulade og evt. ketchup
 
Opskrift:
Skær kyllingelårbenet over og pres kødet ned, så benet bliver frit. Stil kyllingelårene i en bradepande med bagepapir og steg dem ved 200 grader i 25 min. Skræl kartoflerne og skær dem i stave på ca. 1 x 6 cm. Skyl og tør dem godt. Vend dem i olien, drys med salt og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. De skal helst ligge jævnt fordelt og ikke røre hinanden. Drys med groft salt og steg fritterne ved 200 grader i 30-40 min. til de har taget farve. Skær grønsagerne i grove stykker, vend dem hver for sig med 1 tsk. olie. Fordel grønsagerne jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med groft salt og bag grønsagerne ved 200 grader i ca. 30 min. Server kyllingelår med fritter, grønsager, remoulade og evt. ketchup.


karakterer:
Opskriften er vist 16761 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu