Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Beghusets peberbøf med sauterede peberfrugter

Beghusets peberbøf med sauterede peberfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 stykker oksemørbrad á 180 g
 
 Sauce:
1 løg
4 dl.piskefløde
1 tsk.dijonsennep
1 spsk.madagascarpeber, friske eller i lage.
 salt
 
 Kartoffel:
4 storebagekartofler
100 g.smør
1 bdt.frisk timian
 salt
 peber
 
 Garniture:
5 julesalat "hoveder"
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
 salt
 peber
 smør/olie
 


Opskrift:

Bøfferne steges, så de er rosa.

Sauce:
Løget hakkes og steges i olie, så det er brunt, fløden hældes på og det koges i ca. 15 minutter. Dette blendes og hældes tibage i en gryde, hvori dijonsennep og peberkornene er blevet ristet af. Koges igennem og er klar til servering.

Kartoffel:
Kartoflerne skrælles og skæres i skiver på ca. 1 mm. Vendes i det smeltede smør, krydres med salt, peber og timian, kommes op i en smurt kokotte eller et fad og bages i ovnen i ca. 45 minutter ved 200°.

Julesalat:
Der tages 16 store blade fra, og disse steges i smør og krydres med salt og peber. Resten blancheres i vand i 10 minutter, krydres med salt og peber og sættes i en smurt kokotte eller et fad og bages i 15 minutter ved 200°. Sauteret peber: Peberfrugterne skæres i tynde strimler og steges i en lille smule olie, til de er møre.

Servering
Hver bøf anrettes på en rede af julesalatblade, og pebersautéen fordeles udenom.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 14304 gange,
og udskrevet 316 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu