lille bæger creme fraiche 18%1 lille bæger creme fraiche 18%
4
æg4 æg
0.5
tsk.
hvid peber0.5 tsk. hvid peber
1
tsk.
reven muskatnød1 tsk. reven muskatnød
4
spsk.
parmesanost4 spsk. parmesanost
2
dl.
rødvin2 dl. rødvin
maizena maizena
cayennepeber cayennepeber
Opskrift:
Findel 120 g smør og rør det i melet. Ælt dejen sammen med vand og æg. Lad det hvile i køleskabet.
Brun roastbeefen i lidt smør på en varm pande. Krydr med salt og peber og steg i ovn ved 180 gr. indtil centrumtemperaturen er 60-62 gr. - lad hvile 10 min.
Rens og snit porrerne fint. Kog dem i letsaltet vand i 5 min. Gem kogevandet.
Rul dejen ud og beklæd en tærteform med dejen. Prik dejen med en gaffel og bag den i 15 min. ved 200 gr.
Rør porrevand, creme fraiche, æg og krydderier sammen - gem lidt æggehvide. Pensl den forbagte tærtebund med lidt æggehvide. Fordel de afdryppede porreringe på bunden, hæld æggemassen over og drys parmesanosten på. Bag tærten i ca. 25 mn. v/200 gr.
Lav en sauce af stegesky og rødvin, jævnet med lidt maizena og smagt til med salt og cayennepeber.
Serveres med kogte kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(9 stemmer)
Opskriften er vist 11563 gange, og udskrevet 319 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider