Kog kastanjerne i letsaltet vand i 30 min. og purér dem.
Brun roastbeef på en pande, krydr med salt og peber og steg den i ovnen ved 180 gr. til centrumtemperaturen er 60-62 gr. Varm kastanjepuréen igennem og tilsæt fløde og smag til med citronsaft, salt, peber og lidt kanel.
Serveres med kogte kartofler og kogte rosenkål.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6509 gange, og udskrevet 91 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider