Rens bladsellerien, skær den over på langs og en gang på tværs. Kog den ca. 10 min. i letsaltet vand. Lad dryppe af. Brun roastbeef i lidt smør på en varm pande. Steg den i ovnen v 180 gr. til centrumtemperaturen er ca. 60-62 gr. (ca. 30 min.) Lad den hvile tildækket i 10 min.
Lav saucen ved at piske melet med fløde, varm op under piskning. Kom de knuste enebær i og smag til med salt og peber.
Læg bladsellerien i et ovnfast fad, hæld saucen over og drys ost og rasp på. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 min. v/200 grader C.
Serveres med kogte kartofler drysset med timian og valnøddebrød
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7532 gange, og udskrevet 141 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider