Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Roastbeef med gratineret bladselleri

Roastbeef med gratineret bladselleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.okseroastbeef
30 g.smør
 groft salt
 peber
 
3 spsk.hvedemel
3 dl.fløde13 %
 groft salt
 hvid peber
3 knuste enebær
100 g.revet Danboost 45+
1 spsk.rasp
 
Opskrift:
Rens bladsellerien, skær den over på langs og en gang på tværs. Kog den ca. 10 min. i letsaltet vand. Lad dryppe af. Brun roastbeef i lidt smør på en varm pande. Steg den i ovnen v 180 gr. til centrumtemperaturen er ca. 60-62 gr. (ca. 30 min.) Lad den hvile tildækket i 10 min.

Lav saucen ved at piske melet med fløde, varm op under piskning. Kom de knuste enebær i og smag til med salt og peber.

Læg bladsellerien i et ovnfast fad, hæld saucen over og drys ost og rasp på. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 min. v/200 grader C.

Serveres med kogte kartofler drysset med timian og valnøddebrød


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7318 gange,
og udskrevet 139 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu