Champignonerne, valnødderne og hvidløgene hakkes groft. 25 gram smør smeltes i en gryde, og champignonerne og hvidløg ristes let. Valnødderne tilsættes og ristes ganske kort med. Roastbeefen skæres op på langs, og der skæres Ind i siderne, så man får en lidt større flade. Hele fladen smøres med de to spsk. smør. 2/3 af champignonerne, hvidløgene og valnødderne fordeles på fladen. Den rulles sammen og snøres godt. 25 gram smør smeltes, og stegen brunes på alle sider. Den steges færdig i ovnen i cirka 25-30 minutter ved 200 grader. Hviler 20 minutter under lidt sølvpapir og et viskestykke. Resten af fyldet hældes i stege-smørret fra stegen og ristes godt. Bouillon og rødvin tilsættes, det koger i cirka 30 minutter. Tilsæt eventuelt stegesky fra stegen l ovnen. Saucen smages til med salt og peber og Jævnes med maizena rørt ud i koldt vand. Serveres med kartofler og ristede champignoner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14664 gange, og udskrevet 575 gange.
Kommentarer
lillemor - 0000-00-00 00:00:00 det smager forrygende godt, og er rimeligt nemt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider