Krydr roastbeefen godt med salt og peber og brun den på alle sider.
Svits løgene med enebær, rosmarin og timian. Hæld vand, vin og bouillon over.
Læg roastbeefen i den varme lage og lad den simre, til centrumtemperaturen på stegetermometret viser 55 grader. Tag roastbeefen op og lad kødet og lagen køle af.
Læg dernæst roastbeefen tilbage i lagen og stil det hele i køleskabet i et døgns tid.
Tag roastbeefen op af lagen og kog lagen ind til en liter. Hæld lagen gennem en si. Smag lagen til med sherry og soja og jævn den med maizena udrørt i vand. Smag til med salt og peber. Servér roastbeefen til couscous-salaten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10727 gange, og udskrevet 240 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider