Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvidvinskogt roastbeef med sherrysauce

Hvidvinskogt roastbeef med sherrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1.5 kg.tempereret roastbeef
 salt
 peber
 
3 grofthakkede gule løg
10-15 enebær
1 spsk.rosmarin
1 spsk.timian
1 l.vand
1 l.tør hvidvin
2 spsk.flydende oksebouillon
 
 Sherrysauce:
2 dl.sherry
1 dl.soja
2 spsk.maizena
 
Opskrift:
Krydr roastbeefen godt med salt og peber og brun den på alle sider. Svits løgene med enebær, rosmarin og timian. Hæld vand, vin og bouillon over. Læg roastbeefen i den varme lage og lad den simre, til centrumtemperaturen på stegetermometret viser 55 grader. Tag roastbeefen op og lad kødet og lagen køle af. Læg dernæst roastbeefen tilbage i lagen og stil det hele i køleskabet i et døgns tid. Tag roastbeefen op af lagen og kog lagen ind til en liter. Hæld lagen gennem en si. Smag lagen til med sherry og soja og jævn den med maizena udrørt i vand. Smag til med salt og peber. Servér roastbeefen til couscous-salaten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10580 gange,
og udskrevet 233 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu