Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Roastbeef med hvidvinsbraiserede persillerødder

Roastbeef med hvidvinsbraiserede persillerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.roastbeef
 salt
 peber
7 persillerødder eller pastinakker
5 dl.vand
2 dl.hvidvin
1 hvidløg
3 laurbærblade
 
 Saucen:
1 spsk.maizena udrørt i koldt vand
1.5-2 spsk.cremefraiche
1.5 dl.hakket persille
1 stort skalotteløg finthakket
 salt
 peber
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 150 grader. Krydr roastbeefen med salt og peber og brun den på en pande. Læg den på en ovnrist. Skræl persillerødderne og skær dem i mindre stykker. Del hvidløget. Læg persillerødderne i et ildfast fad og tilsæt vand, vin, hvidløg og laurbærblade. Krydr med salt og peber. Sæt fadet med persillerødderne i ovnen og stil risten med roastbeefen ovenpå, så kødsaften drypper ned i det ildfaste fad. Steg roastbeefen, til indertemperaturen er 55-58 grader (brug et stegetermometer). Det tager ca. 75-80 minutter. Tag roastbeefen ud og lad den hvile. Hæld persillerødderne og skyen i en gryde, læg låg på og lad dem koge fem-ti minutter, eller til de er møre. Jævn med maizena. Rør cremefraichen i og lad det koge op. Drys med hakket persille og skalotteløg og smag til med salt og peber inden servering. Til roastbeef med hvidvinsbraiserede persillerødder kan man servere en tomatsalat af skivede tomater, rødløg, olie, balsamico, salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6543 gange,
og udskrevet 164 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu