Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dip med roastbeef og peberrodscreme

Dip med roastbeef og peberrodscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 tangruller
6 skiverroastbeef
2 dl.fintstrimlet ræddike
2 dl.fintstrimlet agurk uden kerner
 sød japansk soja
 
 Peberrodscreme:
8 spsk.persillerodscreme 2 spsk. peberrod på tube
 
Opskrift:
Klip tangrullerne i 3-4 cm stykke strimler. Læg dem på et skærebræt. Skær roastbeefskiverne i mindre stykker. Læg et stykke kød for enden af en tangstrimmel og læg en skefuld peberrodscreme, fintstrimlet agurk og ræddike ovenpå. Fugt enderne af tangen med lidt vand og rul strimlen sammen. Del rullerne på midten og server med sød soja. Peberrodscreme: Bland persillerodscremen med peberrod.

Tips:

Denne opskrift bygger på resterne fra ”Carpaccio af roastbeef med persillerodscreme”


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12095 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu