Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Roastbeef med asparges vinaigrette

Roastbeef med asparges vinaigrette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lille roastbeef 500-800 g
2 tsk.rapsolie
500 g.asparges
2 hårdkogte æg
2 spsk.olivenolie
2 spsk.hakket persille
1 spsk.hakket dild
1 spsk.hakket purløg
2 spsk.finthakket løg
1 spsk.vineddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bring 1/2 – 1 liter vand i kog i en gryde. Tilsæt evt. 2 stk. peberkorn og 1 laurbærblad. Kom kødet i vandet (vandet skal lige akkurat dække). Kog roastbeefen ved svag varme i 15-20 min. Tag kødet op og fjern snoren. Varm olien op i en tykbundet gryde. Brun kødet på alle sider i ca. 10 min. Krydr roast-beefen med salt og peber og pak det ind i stanniol. Lad den hvile i ca. 10 min. Knæk enden af aspargesene, en for en. Der hvor aspargesen knækker vil den lange ende være spiselig, mens bundstykket er for trægt til at spise. Kom aspargesene i kogende vand med salt og kog dem i 2 min. Tag aspargesene op, lad dem dryppe af for vand og læg dem på et fad. Hak de hårdkogte æg og bland dem med olien, persille, dild, purløg, hakkede løg, vined-dike, salt og peber. Hæld saucen hen over aspargesene. Skær kødet ud i tynde skiver og server det med asparges, kogte kartofler og masser af godt brød. Tilbehør: 1 kg kartofler og godt brød


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8362 gange,
og udskrevet 166 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu