lille roastbeef 500-800 g1 lille roastbeef 500-800 g
2
tsk.
rapsolie2 tsk. rapsolie
500
g.
asparges500 g. asparges
2
hårdkogte æg2 hårdkogte æg
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
2
spsk.
hakket persille2 spsk. hakket persille
1
spsk.
hakket dild1 spsk. hakket dild
1
spsk.
hakket purløg1 spsk. hakket purløg
2
spsk.
finthakket løg2 spsk. finthakket løg
1
spsk.
vineddike1 spsk. vineddike
salt salt
peber peber
Opskrift:
Bring 1/2 – 1 liter vand i kog i en gryde. Tilsæt evt. 2 stk. peberkorn og 1 laurbærblad. Kom kødet i vandet (vandet skal lige akkurat dække). Kog roastbeefen ved svag varme i 15-20 min. Tag kødet op og fjern snoren.
Varm olien op i en tykbundet gryde. Brun kødet på alle sider i ca. 10 min. Krydr roast-beefen med salt og peber og pak det ind i stanniol. Lad den hvile i ca. 10 min.
Knæk enden af aspargesene, en for en. Der hvor aspargesen knækker vil den lange ende være spiselig, mens bundstykket er for trægt til at spise. Kom aspargesene i kogende vand med salt og kog dem i 2 min. Tag aspargesene op, lad dem dryppe af for vand og læg dem på et fad.
Hak de hårdkogte æg og bland dem med olien, persille, dild, purløg, hakkede løg, vined-dike, salt og peber. Hæld saucen hen over aspargesene.
Skær kødet ud i tynde skiver og server det med asparges, kogte kartofler og masser af godt brød.
Tilbehør: 1 kg kartofler og godt brød
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8631 gange, og udskrevet 171 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider