Steak af oksefilet ca. 200 gram2 Steak af oksefilet ca. 200 gram
salt salt
peber peber
olie til stegning olie til stegning
100
g.
rucolasalat100 g. rucolasalat
6
cherrytomater6 cherrytomater
1
forårsløg fintsnittet1 forårsløg fintsnittet
2
skalotteløg finthakket2 skalotteløg finthakket
1
dl.
olivenolie1 dl. olivenolie
0.5
dl.
balsamicoeddike0.5 dl. balsamicoeddike
lidt
salt lidt salt
lidt
sukker lidt sukker
400
g.
små nye udenlandske kartofler400 g. små nye udenlandske kartofler
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
Opskrift:
Kartoflerne koges i letsaltet vand. Bøfferne ridses i fedtkanten. Salaten skylles og tomaterne deles i kvarter. Skalotte og forårsløg blandes med olie og balsamico, tilsmages med salt, peber og sukker. Bøfferne steges på begge sider, ca. 4-5 min eller efter behag, krydres. Imens bøfferne trækker, blandes salaten med dressingen. De pillede kartofler steges let på pande med den knuste hvidløg i lidt olie.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8188 gange, og udskrevet 153 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider