af henholdsvis basilikum dild estragon og persille2 kviste af henholdsvis basilikum dild estragon og persille
4
blade
salvie4 blade salvie
1
skalotteløg1 skalotteløg
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
0.5
tsk.
salt0.5 tsk. salt
60
g.
blødt smør eller margarine60 g. blødt smør eller margarine
Opskrift:
Gnid bøfferne med groft knust peber. Rens krydderurterne og hak dem fint. Hk løget fint og pres hvidløget. Bland det bløde fedtstof med krydderurter, løg og hvidløg. Lad det stivne i køleskab. Brun fedtstof på panden og steg bøfferne 2-4½ min. på hver side. Anret kødet på tallerkener og kom smør ved.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 17500 gange, og udskrevet 164 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider