Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oksefilet med champignonsauce og kartoffelklat

Oksefilet med champignonsauce og kartoffelklat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 bøffer af oksefilet a ca. 175 g
200 g.champignon i tern
2 skalotteløg finthakket
 olie til stegning
1 dl.rødvin
0.5 dl.balsamico
4 dl.oksebouillon
 maizena til jævning
2 store kartofler revet
 salt
 peber
 
Opskrift:
De revne kartofler presses for væde og steges på pande, til de bliver gyldenbrune på hver side og krydres. Bøfferne krydres og steges ca. 4-5 min på hver side og trækker yderligere 5 min. Skalotteløg svitses på samme pande 2 min., derpå svitses champignon til de får farve, så tilsættes balsamico, som indkoges kraftigt. Tilsæt rødvinen og lad den koge ind til 1/3, tilsæt bouillon og kog ind til det halve. Saucen jævnes med lidt maizena udrørt i koldt vand. Server sauce og kartoffelklatter til bøfferne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 25633 gange,
og udskrevet 431 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bülow  -  2008-01-20 11:02:33
Vældig velsmagende ret, men med lidt snittet pink lady æble samt en cocktailtomat er den UVERTRUFFEN. Mums