bøffer af oksefilet a ca. 175 g2 bøffer af oksefilet a ca. 175 g
200
g.
champignon i tern200 g. champignon i tern
2
skalotteløg finthakket2 skalotteløg finthakket
olie til stegning olie til stegning
1
dl.
rødvin1 dl. rødvin
0.5
dl.
balsamico0.5 dl. balsamico
4
dl.
oksebouillon4 dl. oksebouillon
maizena til jævning maizena til jævning
2
store kartofler revet2 store kartofler revet
salt salt
peber peber
Opskrift:
De revne kartofler presses for væde og steges på pande, til de bliver gyldenbrune på hver side og krydres. Bøfferne krydres og steges ca. 4-5 min på hver side og trækker yderligere 5 min. Skalotteløg svitses på samme pande 2 min., derpå svitses champignon til de får farve, så tilsættes balsamico, som indkoges kraftigt. Tilsæt rødvinen og lad den koge ind til 1/3, tilsæt bouillon og kog ind til det halve. Saucen jævnes med lidt maizena udrørt i koldt vand. Server sauce og kartoffelklatter til bøfferne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 26034 gange, og udskrevet 432 gange.
Kommentarer
Bülow - 2008-01-20 11:02:33 Vældig velsmagende ret, men med lidt snittet pink lady æble samt en cocktailtomat er den UVERTRUFFEN. Mums
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider