bøffer à 200 g. filet eller tykstegsfilet4 bøffer à 200 g. filet eller tykstegsfilet
4
spsk.
smør4 spsk. smør
2
spsk.
olie2 spsk. olie
salt salt
kværnet peber kværnet peber
3
store løg3 store løg
1
rød peberfrugt1 rød peberfrugt
1
grøn peberfrugt1 grøn peberfrugt
chilisauce chilisauce
Opskrift:
Steg bøfferne i smør og olie på panden. Krydr dem med salt og peber og hold dem varme. Steg halvdelen af de skivede løg gyldne i fedtstof på panden. Tag dem af og vend strimlede peberfrugter og resten af løgene ganske kort i fedtstoffet. Garnér bøfferne med de forskellige ingredienser. Kom chilisauce på panden og kog ganske kort. Serveres til bøfferne samt løse ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7122 gange, og udskrevet 128 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider