steaks af hereford a 175 g2 steaks af hereford a 175 g
olie til stegning olie til stegning
350
g.
broccoli buketter350 g. broccoli buketter
1
tomat i tern1 tomat i tern
salt salt
peber peber
75
g.
blødt smør75 g. blødt smør
0.5
bdt.
persille finthakket0.5 bdt. persille finthakket
0.5
tsk.
citronpeber0.5 tsk. citronpeber
2
fed
hvidløg knust2 fed hvidløg knust
rasp rasp
2
bagekartofler2 bagekartofler
1
tsk.
timian1 tsk. timian
Opskrift:
Smørret røres sammen med den finthakkede persille, citronpeber og hvidløg. Smages til med salt og peber. Kan evt. rulles sammen i bagepapir og udskæres i skiver, når det har stået i køleskabet en halv times tid. Kartoflerne skrubbes godt og skæres i både. Vendes i lidt olie som er rørt sammen med timian. Steges gyldenbrune i ovn eller pande (hurtigst) til de er møre. Broccoli koges møre i letsaltet vand. Tages op og dryppes af. Kort inden de serveres vendes de sammen med tomattern på varm pande i lidt smør. Bøfferne brunes af på begge sider på varm pande i olie. Steges ca. 3-4 minutter på hver side. Bør trække lidt inden servering. Bøfferne anrettes med smør, broccoli og kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 18782 gange, og udskrevet 241 gange.
Kommentarer
- 2011-11-15 19:07:27 hvad skal rapsen bruges til?
den rådvilde - 2007-09-14 17:38:29 hvad med de amerikanske kartofler ?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider