oksefilet eller kalvefilet300 g. oksefilet eller kalvefilet
olie til stegning olie til stegning
2
gulerødder skrællet og skåret i stave2 gulerødder skrællet og skåret i stave
1
squash skåret i stave1 squash skåret i stave
2
peberfrugter skåret i strimler2 peberfrugter skåret i strimler
1
lille bæger creme fraiche 18%1 lille bæger creme fraiche 18%
50
g.
gorgonzola50 g. gorgonzola
salt salt
peber peber
Opskrift:
Skær fileten i tynde strimler. Opvarm panden med olien til det næsten ryger. Steg hurtigt halvdelen af kødet af og gentag processen med det resterende kød. Krydr kødet med salt og peber. Mos osten ud i creme fraiche og smag til med lidt salt og peber. Server kødet med dip og de skårne grønsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9956 gange, og udskrevet 97 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider