Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Filet & grøntsager i dip

Filet & grøntsager i dip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.oksefilet eller kalvefilet
 olie til stegning
2 gulerødder skrællet og skåret i stave
1 squash skåret i stave
2 peberfrugter skåret i strimler
1 lille bæger creme fraiche 18%
50 g.gorgonzola
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær fileten i tynde strimler. Opvarm panden med olien til det næsten ryger. Steg hurtigt halvdelen af kødet af og gentag processen med det resterende kød. Krydr kødet med salt og peber. Mos osten ud i creme fraiche og smag til med lidt salt og peber. Server kødet med dip og de skårne grønsager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9803 gange,
og udskrevet 94 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu