Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksemørbrad Provencale

Oksemørbrad Provencale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
800 g.oksemørbrad
1500 g.kartofler
 Oliven Olie
 Salt
 friskkværnet peber
4 fedhvidløg
1 dl.bouillon
 Hakket persille
 


Opskrift:

Kartoflerne skrældes og skæres i tynde skiver. Kartoffelskiverne brunes i olie, drysses med salt, peber og finthakket hvidløg. Bouillon hældes ved og kartoflerne smurrer videres under låg.

Kødet pensles med olie og brunes på alle sider i en stegegryde. Dæmp varmen og steg kødet i ca. 15 min., idet den vendes hyppigt. Læd kødet trække ca. 15 min.

Anret kartoflerne og drys med hakket persille. Skær kødet i skiver og anret dem ovenpå kartoflerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 30924 gange,
og udskrevet 651 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu