Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksemørbrad med pasta og olivensauce

Oksemørbrad med pasta og olivensauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
700 g.oksemørbrad
1 hakkket løg
1.5 dl.hakkede tomater
4 fedhvidløg
0.5 dl.lage fra kapers
4 spsk.kapers
1 spsk.olievenolie
1 tsk.vineddike
 salt
 peber
 Pasta og parmasan
 


Opskrift:

Sauter løget i en gryde og tilsæt tomater, hvidløg og lad det simre i 5 min. Kom kapers hakkede oliven olien og vineddike ved og smag til kog i 10 min ved svag varme.

Oksemørbraden skæres i tynde skiver ½ cm. Brunes hurtigt i olivenolie lige inden servering.

Anret på en bund af frisk kogt pasta med saucen over giv revet parmasanflager til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16865 gange,
og udskrevet 334 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-11-02 15:34:18
Det kan undre, at der efter ingredienslisten åbenbart ikke skal oliven i denne olivensauce ?? Den beskrevne fremgangsmåde tyder dog(naturligvis !) på, at der skal oliven i - men hvor mange ?


Lene  -  0000-00-00 00:00:00
Saucen er bare superb