Oksemørbrad med pasta og olivensauce

Oksemørbrad med pasta og olivensauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.oksemørbrad
1 hakket løg
1.5 dl.hakkede tomater
4 fedhvidløg
0.5 dl.lage fra kapers
4 spsk.kapers
1 spsk.olivenolie
1 tsk.vineddike
 salt
 peber
 
 Pasta
 Parmesanost
 
Opskrift:
Sauter løget i en gryde og tilsæt tomater, hvidløg og lad det simre i 5 min. Kom kapers hakkede oliven olien og vineddike ved og smag til kog i 10 min ved svag varme.

Oksemørbraden skæres i tynde skiver ½ cm. Brunes hurtigt i olivenolie lige inden servering.

Anret på en bund af frisk kogt pasta med saucen over giv revet parmesanflager til.





karakterer:
Opskriften er vist 20127 gange,
og udskrevet 380 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-02 15:34:18
Det kan undre, at der efter ingredienslisten åbenbart ikke skal oliven i denne olivensauce ?? Den beskrevne fremgangsmåde tyder dog(naturligvis !) på, at der skal oliven i - men hvor mange ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Saucen er bare superb