Rødstribet mulle med hasselbagte kartofler

Rødstribet mulle med hasselbagte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lehrmann

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 fileter af rødstribet mulle 300 g
4 mellemstore kartofler
250 g.frisk spinat
1 rød peberfrugt
2 fedhvidløg
3 spsk.skåret parmesanost
4 spsk.rasp
 olivenolie
 
Opskrift:
Skyl spinaten grundigt i koldt vand, tør derefter spinaten i viskestykke, snit peberfrugt i meget tynde strimler. Tilsæt lidt olivenolie i en teflonpande. Vend spinat, hele hvidløg samt peberstrimlerne i. Skær parmesanosten i papirtynde skiver og drys over spinaten. Steg fisken på skindsiden ca. 1 min. i olivenolie på en meget varm teflonpande til den er sprød. (vend evt. fileten på panden i 5 sek. Server hasselbagte kartofler til





karakterer:
Opskriften er vist 11146 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-22 15:02:33
En rigtig dejlig ret og kan varmt anbefales - dog hedder det nu hasselback kartofler ;)