Lammeryg med Gemüse

Lammeryg med Gemüse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 Lammeryg
 Salt
 Smør
 Bouillon
 Sokkel
 Artiskokbunde
 Asparges
 Ærter
 glacerede Karotter
 Buketter af Blomkaal.
 
 Sauce:
 Skyen
 hvedemel
 Hummer
 Hummeren
 Gelérand
 Kaviar
 
 Sellerisalat:
2-3 Blegselleri
250 g.Asparges
 
 marinade
3 DeleOlie
1 DelEddike
 Salt
 Peber
 engelsk Sennep
 Mayonnaise
 
 Garnering:
 Citronskiver
 Kaviar
 
Opskrift:
En Lammeryg gnides med salt, belægges med små stykker smør, brunes i ovnen. Dryppes med bouillon og steger ca. 1 time.

Anrettes på sokkel, garneres med artiskokbunde, der afvekslende fyldes med asparges, ærter og glacerede karotter. I mellemrummene lægges buketter af blomkål.

Saucen:
Skyen, der sies, skummes og inddampes, jævnes med lidt Mel og serveres til.

Hummer:
Hummeren flækkes, lægges på en flad, ret bred, klar gelerand. Mellem stykkerne lægges en skefuld kaviar; i midten fyldes sellerisalat.

Sellerisalat:
Knoldene af 2-3 blegselleri skrælles, skæres i ganske tynde strimler, blandes med asparges og lægges i en marinade ca. 1 time, optages på en sigte og vendes derefter i en ret stiv mayonnaise.

Retten garneres med citronskiver og kaviar.





karakterer:
Opskriften er vist 8042 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu