Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Enebærriset

Enebærriset, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost

Hovedingrediens : SildeFisk

SildUkendt oprindelseslandIndsendt :


Enebærriset, billede 4 Enebærriset, billede 1 Enebærriset, billede 2 Enebærriset, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Marineret sildefileter Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
  Lage:
  lidt lage fra sildene
1 dl. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
15 Enebær, hele
5 Peberkorn, sorte
1 laurbærblade
0.5 dl. Sherry. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
1 Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   


Opskrift:

Skær sildene i 2-2½ cm brede stykker.

Lage:
Knus enebær, peberkorn og laurbær let. Kog ingredienserne til lagen, undtagen sherry, sammen, start evt. med ¼ dl sukker og kom efter smag mere sherry i, når lagen er kølet af.

Kom sild i en skål. Kom sherry i den afkølede lage og hæld den over sildene.

Sildene må gerne trække et par dage i køleskabet.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11497 gange,
og udskrevet 138 gange.


Energi:
KJ total 4539 (1080 kcal)
KJ pr. Pers. 1134 (270 kcal)
Vægt ialt 617 gram
Vægt pr. Pers. 154 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 735 KJ (175 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 20.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu