Enebærriset næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Marineret sildefileter Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
  Lage:
  lidt lage fra sildene
1 dl. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
15 Enebær, hele
5 Peberkorn, sorte
1 Laurbærblade
0.5 dl. Sherry. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 4475 (1065 kcal)
KJ pr. Pers. 1118 (266 kcal)
Vægt ialt 613 gram
Vægt pr. Pers. 153 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 729 KJ (173 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 19.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)