Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Portvinssild

Portvinssild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Portvinssild, billede 4 Portvinssild, billede 1 Portvinssild, billede 2 Portvinssild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Marineret kryddersild Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
  Lage:
1 dl. Tomatjuice. konserves
1 dl. Portvin, lys
3 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Timian, tørret
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
Opskrift:
Sildefileterne skæres i stykker.

Lage:
Tomatjuice, hvid portvin og olie piskes sammen. Sukkeret opløses i opvarmet vineddike, blandes i og tilsmages med peber og timian.

Silden lægges i og bør trække i lagen mindst 4 timer, men gerne 1 døgn. Silden skal opbevares i køleskabet.

Anrettes med rigeligt løg og peberfrugter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 24382 gange,
og udskrevet 369 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6923 (1648 kcal)
KJ pr. Pers. 865 (206 kcal)
Vægt ialt 715 gram
Vægt pr. Pers. 89 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 968 KJ (230 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 16.5 gram
Kulhydrat 12.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu