Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Portvinssild

Portvinssild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
FrokostRet : Frokost

Hovedingrediens : SildeFisk

SildUkendt oprindelseslandIndsendt :


Portvinssild, billede 4 Portvinssild, billede 1 Portvinssild, billede 2 Portvinssild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Marineret kryddersild Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
  Lage:
1 dl. Tomatjuice. konserves
1 dl. Portvin, mørk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Timian, tørret
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   


Opskrift:

Sildefileterne skæres i stykker.

Lage:
Tomatjuice, hvid portvin og olie piskes sammen. Sukkeret opløses i opvarmet vineddike, blandes i og tilsmages med peber og timian.

Silden lægges i og bør trække i lagen mindst 4 timer, men gerne 1 døgn. Silden skal opbevares i køleskabet.

Anrettes med rigeligt løg og peberfrugter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 19260 gange,
og udskrevet 292 gange.


Energi:
KJ total 7563 (1800 kcal)
KJ pr. Pers. 945 (225 kcal)
Vægt ialt 815 gram
Vægt pr. Pers. 101 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 928 KJ (220 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 14.5 gram
Kulhydrat 11.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu