| |
|
Portvinssild
Portvinssild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Sildefileterne skæres i stykker.
Lage:
Tomatjuice, hvid portvin og olie piskes sammen.
Sukkeret opløses i opvarmet vineddike, blandes i og tilsmages med peber og timian.
Silden lægges i og bør trække i lagen mindst 4 timer, men gerne 1 døgn.
Silden skal opbevares i køleskabet.
Anrettes med rigeligt løg og peberfrugter.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 25459 gange, og udskrevet 379 gange.
| |
|
|
KJ total 6923 (1648 kcal)
KJ pr. Pers. 865 (206 kcal)
Vægt ialt 715 gram
Vægt pr. Pers. 89 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 968 KJ (230 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 16.5 gram
Kulhydrat 12.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|