Portvinssild næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
500 gram Marineret kryddersild Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
  Lage:
1 dl. Tomatjuice. konserves 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Portvin, hvid
3 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Timian, tørret
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
Energi:
KJ total 6855 (1632 kcal)
KJ pr. Pers. 856 (204 kcal)
Vægt ialt 711 gram
Vægt pr. Pers. 88 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 964 KJ (229 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 16.6 gram
Kulhydrat 11.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)