Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Struds i wok

Struds i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 strudse steaks
1-2 tsk.teriyakisauce
1-2 tsk.soyasauce
 olie
 grøntsager efter behag
 
 


Tilbehør:
Serveres med ris eller risnudler og godt brød.
Opskrift:

Skær de fire steak’s i tynde strimler og lad dem marinere et par timer i blandingen af teriyaki- og soyasauce.

Skær så de tre- fire grøntsager (f.eks. champignon, bønnespirer, peberfrugt, forårsløg...), du har valgt, i små stykker.

Lad kødet dryppe af på lidt køkkenrulle, og svits det hurtigt og ved høj varme i lidt olie i woken.
Hæld så grøntsagerne med i woken og giv dem et par minutter sammen med kødet.

Så er retten klar til servering og husk nu soya på bordet.

Serveres med ris eller risnudler og godt brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5003 gange,
og udskrevet 77 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu