Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indisk blomkål i karry

Indisk blomkål i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :



Ingredienser:
1 stort blomkålshoved
125 g.solmodne tomater
1.25 dl.olie
1 spsk.smør
0.5 tsk.sorte eller gule sennepskorn
0.5 tsk.hele kommen
1 spsk.frisk hakket ingefærrod
1 dl.hakket løg
1 grøn chili
0.5 tsk.gurkemeje
0.5 tsk.stødt kommen
0.5 tsk.sukker
2 spsk.hakket persille
 salt
 
Opskrift:
Ophed olien og svits sennepskornene til de sprækker. Tilsæt ingefær, kommen og løg. Rør et minut og tilsæt 1 tsk salt og gurkemeje.

Del blomkålen i buketter og kom dem i kasserollen. Rør en gang og tilsæt den hakkede chili - uden frøstol!

Kom de hakkede tomater, den stødte kommen, sukker og persille ved. Rør nu og da til kålen er 'al dente'.

Servér varm, drysset med persille og overhældt med klaret, smeltet smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21197 gange,
og udskrevet 401 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lasse  -  2012-09-16 20:57:13
God og nem opskrift... men jeg tilføjede lidt stegt tofu til retten samt cashewnødder til at drysse over.