Indisk blomkål i karry

Indisk blomkål i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stort blomkålshoved
125 g.solmodne tomater
1.25 dl.olie
1 spsk.smør
0.5 tsk.sorte eller gule sennepskorn
0.5 tsk.hele kommen
1 spsk.frisk hakket ingefærrod
1 dl.hakket løg
1 grøn chili
0.5 tsk.gurkemeje
0.5 tsk.stødt kommen
0.5 tsk.sukker
2 spsk.hakket persille
 salt
 
Opskrift:
Ophed olien og svits sennepskornene til de sprækker. Tilsæt ingefær, kommen og løg. Rør et minut og tilsæt 1 tsk salt og gurkemeje.

Del blomkålen i buketter og kom dem i kasserollen. Rør en gang og tilsæt den hakkede chili - uden frøstol!

Kom de hakkede tomater, den stødte kommen, sukker og persille ved. Rør nu og da til kålen er 'al dente'.

Servér varm, drysset med persille og overhældt med klaret, smeltet smør.





karakterer:
Opskriften er vist 22962 gange,
og udskrevet 428 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-16 20:57:13
God og nem opskrift... men jeg tilføjede lidt stegt tofu til retten samt cashewnødder til at drysse over.