Spaghetti alla pizzaiola

Spaghetti alla pizzaiola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.fuldmodne tomater
 
4 fedhvidløg
6 spsk.olivenolie
1 tsk.oregano, frisk
400 g.spaghetti
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Tomaterne skoldes, flås, halveres og befries for stilk og kærner. Tomaterne drypper af i en sigte og hakkes groft.

Hvidløgsfeddene pilles og hakkes meget fint. Olien varmes op i en gryde og hvidløgne svitses let, men må ikke blive brune. Tomaterne tilsættes, sammen med salt og rigeligt med peber og oregano. Det hele sættes til at små snurrer under svag varme, og under låg.

Imens koges pastaen, dryppes af og blandes i saucen. Retten serveres straks.






karakterer:
Opskriften er vist 9940 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu