Ruskisnusk

Ruskisnusk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Jette Holm

Indsendt :     

Ingredienser:
1 løg
500 g.porrer i ringe
500 g.gulerødder i tern
500 g.hakket svinekød
 margarine
 salt
 peber
 vand
 
Opskrift:
Svits løg, porrer og gulerødder i margarinen i ca 5 min, tilsæt kødet og lad det svitse med til det skifter farve. Krydr med salt og peber og hæld vand ved, så det knap dækker. Lad retten simre ca. 1 time ved svag varme og server den med pasta.

Tips:

Retten skal ikke jævnes og fedtprocenten afhænger af det kød der bruges.





karakterer:
Opskriften er vist 12826 gange,
og udskrevet 237 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-09 14:06:10
jeg syntes det var en glimrende varierende forslag, "ruskisnusk" vil jeg helt sikkert lave igen, ja aelv mit kræsne barn som ellers kun kan lige kogte pølser uden skind. er hans nulivret "Ruskisnusk...