Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i rødvins-blommerødvin

Kylling i rødvins-blommerødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 stor friskslagtet kylling på ca. 1.5-2 kg
 salt
 peber
 
2 hakkede skalotteløg
1 dl.rødvin
1.5 dl.hønsebouillon
1 stykke fintskrællet citronskal
1 knsp.kanel
 reven muskat
200 g.blå/røde blommer uden sten
1 spsk.grønne peberkorn med lage
 salt
 peber
 balsamicoeddike
 
Opskrift:
Skær de yderste vingespidser af kyllingen og tag fedtet ud ved gumpen, ellers bliver saucen for fed. Skær lidt af dette fedt i småstykker og kom dem i en varm sauterpande. Gnid kyllingen med salt og peber og brun den godt på alle sider i kyllingefedtet. Mens kyllingen bruner, koges skalotteløg, rødvin, bouillon, citronskal, kanel og muskat et par minutter i en lille gryde. Si denne blanding hen over kyllingen og tilsæt blommer, skåret i mindre stykker samt peberkorn og lage. Nu skal kyllingen simre under låg, ¾-1½ time afhængig af størrelsen. Når kødsaften i låret er helt klar, er kyllingen gennemstegt. Tag den op og kog skyen lidt ind. Smag til med salt og peber og en anelse balsamico.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5516 gange,
og udskrevet 114 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu