Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Baconkylling 02

Baconkylling 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Baconkylling 02, billede 4 Baconkylling 02, billede 1 Baconkylling 02, billede 2 Baconkylling 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Akaciehonning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Ingefær, frisk
   
Opskrift:
Kylling fyldes med rå æblesnitter og ombindes med baconskiver.
lægges i ovnfast fad. Pensles med olie, honning, lidt salt, peber og ingefær.

Steges midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30 minutter, derefter ved 225 grader C. alm. ovn i 30 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (31 stemmer)

Opskriften er vist 147781 gange,
og udskrevet 2287 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7719 (1837 kcal)
KJ pr. Pers. 1929 (459 kcal)
Vægt ialt 1544 gram
Vægt pr. Pers. 386 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 499 KJ (119 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-10-01 18:23:11
BACONEN BLIVER JO SORT, hva regner du dog med. Jeg ved ikk med dig, men sort bacon kan sikkert ikke spises.. stege tiderne skal ændres totalt.

Per  -  2009-03-03 09:53:02
Vi gjorde som der står i opskriften, men efter at tiden var gået så var baconen helt sort, og kyllingen var knapt mør. Vi pillede baconen af og gav kyllingen 20 minutter ekstra.
En anden gang vil vi starte med at pensle kyllingen med blandinge af olie og honning og give den 40 minutter ved de 200 grader C, så ville vi lægge baconen over og give den 40 minutter mere igen ved 200 grader C. Den skal have lidt ekstra tid i forhold til en almindelig grillkylling pga. æblefyldet.

Britter  -  2007-07-17 10:45:56
Hvad spiser man til? er virkelig dårlig når det kommer til tilbehør :)

  -  2007-05-10 13:53:16
Uden på kyllingen . det står der jo også "ombundet med baconskiver" dvs rundt om kyllingen.

pulpa  -  0000-00-00 00:00:00
jeg forstår ikke , hvo baconskiver skal placeres er det inden i kyllingen

Rikke!  -  0000-00-00 00:00:00
har ikke smagt det endu men lyder godt