Ananaskylling

Ananaskylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Ananaskylling, billede 4 Ananaskylling, billede 1 Ananaskylling, billede 2 Ananaskylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.kyllingefilet
 olie
 
4 Ananasringe
 salt
1 rød chilipeber
100 g.revet ost
 
Opskrift:
Steg kyllingebryster på panden i lidt olie (de skal være gennemstegte).

Læg 1 skive ananas (fra dåse) ovenpå hvert stykke kød. Drys med salt og chili. Put revet ost ovenpå.

Steg under grillen i ovnen til osten smelter.

Server med salat, ris og/eller flute.





karakterer:
Opskriften er vist 102105 gange,
og udskrevet 2547 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (37 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-14 14:51:51
Vi bruger mozzarella ost ovenpå - steger ikke kødet på panden, men laver det hele i ovnen.

  -   2012-01-03 18:18:42
Super lækker opskrift! Smager utrolig dejlig.Den søde smag fra ananas i dåse opvejes af den stærke chili og så med en saftigt kyllingefilet mums <3

  -   2011-09-22 16:37:50
Jeg brugte frisk ananas - det var ikke dårligt! Retten blev super modtaget af min mand :-)

  -   2011-08-07 08:52:59
Smager meget dejligt !!! Vil lave igen !!!

  -   2010-10-10 14:18:20
Lækkert,smager godt med Ananas og chilli. God og nem opskrift, det tager cirka ingen tid at lave:-)

  -   2009-10-02 15:50:09
hvor lang tid tager det ca. at lave? :)

  -   2008-08-25 20:27:17
Mmmm :) Det var dejligt! Jeg vil råde alle til at købe en Sød chili sauce fra nette den hedder Xing Fu... den er go til at smide på risen.. ;) det er et råd der er værd at bruge! Held og hjule gløk ;)

  -   2008-05-04 01:39:09
Hel vild vold go´fråderen!!! HUSK chili! *bitch with a bulletbelt*

  -   2007-05-17 11:54:56
Rigtig spændende opskrift. - Smager super dejligt, må bare prøves!