Barbecue kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Del kyllingen i kvarte. Skær løst halsskind af. Kog en barbecuesauce sammen af olie, tomatpuré, barbecuekrydderi, engelsk sauce, groftrevet løg, tabasco, knust hvidløg og bouillon, smag til med salt og peber.
Kog den ved svag varme ca. 15-20 min. Afkøl. Læg kyllingen i en skål og hæld barbecuesaucen over. Vend kødet godt. Lad det trække 4 timer i køleskabet.
Tag kyllingen op, og stryg saucen af med fingrene. Læg kødet på den forvarmede grill - lårstykker ca. 25-35 min., bryststykker ca. 15-25 min. Pensl ofte med saucen. Server kyllingen med grillstegte majskolber, blandet grøn salat samt flute. |
|
Opskriften er vist 35367 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2013-07-16 06:13:12 Hvor meget kylling tror du man skal bruge hvis man bruger kyllingefilet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne