Salsakylling

Salsakylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.kyllingfilet i tern
2 fedhvidløg
2 spsk.olie
1 glassalsa medium hot fra santa maria
5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 evt.1 pk. bacontern (ristes på en pande)
 evt.lidt chilli hvis du vil ha retten lidt stærk
 
Opskrift:
brun kyllingen i olie. tilsæt de resterende ingredienser og lad det små simre 45-60 minutter. smages til med salt og peber.

Serveres med mexicanske ris Kom chilli og spidskommen i vandet når du koger risene)





karakterer:
Opskriften er vist 12154 gange,
og udskrevet 302 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-09 18:27:08
En dejlig hurtig og lækker ret, brugte dog kun 1/4 l fløde og så blev kyllingen lige svitset i lidt karry.

  -   2007-09-05 13:24:17
rimelig mystisk, den ret har jeg selv komponeret med nøjagtig samme angivelser, bare lagt ind på en anden side.

  -   2005-01-01 01:01:01
himmelsk - andet kan ikke gøre det