Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Citronmarineret kylling serveret med tyk minestrone

Citronmarineret kylling serveret med tyk minestrone, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kylling ca 1600 gr
2 usprøjtede citroner
1 spsk.rørsukker
2 spsk.havsalt
 peber fra kværn
 
 Tyk Minestrone
1 zittauerløg
1 gulerod
3 stængler bladeselleri
3 fedhvidløg
1 kvisttimian
400 g.tomater
7.5 dl.hønsebouillon
250 fin pasta
200 g.grønne bønner
0.5 bdt.basilikum
0.5 dl.æbleeddike
 olivenolie
 rørsukker
 havsalt
 peber fra kværn
 
Opskrift:
Riv det gule af citronens skal på rivejernets fine side. Pres saften af citronen. Vend begge dele sammen med salt og sukker og peber. Massèr denne blanding ind i kyllingen i mindst 5 minutter. Steg kyllingerne gyldne på alle sider i en 220 grader varm ovn en times tid.

Tyk Minestrone:
Gør alle grøntsagerne i stand. Hak løg, gulerod, hvidløg og bladselleri fint. Pil bladende af timianen. Sauterne det hele ved ikke for høj varm i olivenolie. Krydr med salt og peber. Kom eddiken på og kog den væk. Hak tomaterne groft og tilsæt dem sammen med hønsebouillonen. Kog under låg i 20 minutter. Smag til igen med sukker, salt og peber. Skær bønnerne i mindre stykker. Pluk basilikummen. Kom bønner og pasta i suppen ca 10 minutter før serveringen. Smag til sidste gang. Kom basilikummen i til allersidst


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9322 gange,
og udskrevet 151 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu