Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hawaiikylling II

Hawaiikylling II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kyllinger à 1000 gram
3 spsk.hvedemel
1.5 tsk.salt
1 spsk.karry
 Margarine til stegning
 
 Karrysaucen:
1 stort løg
10 skiver røget bacon
1-2 spsk.karry
2 spsk.hvedemel
1 stort syrligt æble
2 spsk.tomatpuré
3 dl.bouillon
1 lille ds. ananas ca. 175 gr.
1-2 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Begynd med karrysaucen! Skær løg og bacon i tern og svits det et par min. i brunet margerine på panden. Drys karry på og lad den svitse med et øjeblik før melet, det revne æble og tomapuré tilsættes. Rør bouillonen med ananassaften og kom det på panden og lad det småkoge i ca. 10 min. Tilsæt så ananasstykkerne. Smag til med salt. Partér kyllingen i over- og underlår, vinger og 2x brystkød. Bland mel med salt og karry i en plastpose og kom kødet i. Ryst så krydderierne er godt fordelt over det hele. Brun stykkerne i margerine og læg dem efterhånden som de er brunet færdige over i et ildfast fad. Fordél nu karrysaucen over kyllingestykkerne og sæt fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. 45 min. eller til kødet er mørt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 15605 gange,
og udskrevet 637 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu