Hawaiikylling

Hawaiikylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling stor nok til 4 personer
1 ds.ananas
1 appelsin
1 stor spsk. friskpresset citronsaft
2 porrer eller store løg
100-150 g.champignoner
1 god håndfuld kokosmel
1-2 spsk.honning
 karry
 chilipulver
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær ananas i stykker, ca. 1x1 cm og læg dem i et passende, velsmurt ildfast fad. Gem saften. Skær porre og champignons ud og fordel dem i fadet. Appelsinen presses og der må gerne komme godt med frugtkød med. Lun appelsin-, citron- og ananassaft i en gryde og tilsæt honning, karry, chili samt salt og peber efter smag. Hæld derefter saften op i fadet. Rens kyllingen og del den i passende stykker. Gnid hvert stykke med lidt salt og drys med karry. Læg kylling oven på frugter og grøntsager i fadet. Steges i ovnen ved ca. 200 C i en time.

Server med løse ris og rødvin, frugtjuice eller øl.





karakterer:
Opskriften er vist 15685 gange,
og udskrevet 395 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Tilsæt sovsen 1 dl. kokosmælk i stedet for kokosmel

  -   2005-01-01 01:01:01
Saften fra 1 appelsin kommes ud over kyllingen efter ca. en halvtime.

  -   2005-01-01 01:01:01
Læg evt. kyllinge i en lage et par timer.