Ovnstegt kylling

Ovnstegt kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.rasp
1 tsk.Santa Maria Krydderurtemiks
0.25 tsk.peber
2 letpiskede æggehvider
2.5 dl.yoghurt naturel
1200 g.skind og fedtfrie kyllingestykker
2.5 dl.hvedemel
15 g.smeltet minarine
 
Opskrift:
Varm ovnen til 210 grader. Bland rasp og krydderierne i en pose, og ryst dem godt. Bland æggehviderne og yoghurten. Rul kyllingestykkerne først i mel, så i yoghurten-æggehviderne og endelig i raspblandingen, så de er helt dækket. Læg bagepapir på en bageplade og læg kyllingestykkerne på. Dryp dem med en anelse minarine og steg dem i 35-40 min. til de er gennemstegte og sprøde.





karakterer:
Opskriften er vist 32940 gange,
og udskrevet 388 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-06-05 10:13:20
Den er bare rigtig lækker - skal tilføjes til mine favoritter! Kyllingen skal dog have længere tid i ovnen før den er mør... Prøv med kartoffelmos og grøn salat til - mums :)