Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Whiskykylling

Whiskykylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
1 stor eller 2 små grillede / stegte kyllinger gerne godt krydret
1 dl.whisky
2 dl.fløde
10–15 skiverost
 
Opskrift:
Klip eller skær kyllingen i tilpas store portionsstykker. Læg dem i et ovnfast fad.

Stænk dem over med whisky, dæk fadet med stanniol og lad det stå i ca. 1 time. Øs gerne kyllingestykkerne over nogle gange (med whisky).

Hæld piskefløden i fadet rundt om kyllingen, så der bliver et pænt bundlag. Dæk kyllingestykkerne helt med skiver af ost.

Retten gratineres ved 200 grader i ca. 20 minutter til kyllingen er gennemvarm, og skyen begynder at koge en smule. Så er retten klar til at blive serveret.

Serveringsforslag:
Serveres med løse ris og en frisk salat, eller råstegte kartofler og dampet broccoli.

Tips:

Du kan naturligvis også bruge en frisk kylling til retten. Begynd da med at stege kyllingen og krydr den godt. Gratineringen tager nu lidt kortere tid, da kyllingen allerede er varm.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7349 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu