Smørkylling (Murgh Makhani)
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Indien Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland alle krydderier - undtagen laurbær og tørrede bukkehornsblade - yoghurten sammen med salt og tomatpuréen.
Kyllingen flås og skæres i 8 stykker, skær små snit i stykkerne eller prik dem med en gaffel Kom de udskårne kyllingestykker i og bland grundigt. Opvarm smør og olie i en stor gryde og steg løgene, til de er gyldenbrune. Skru ned for blusset. Kom derefter kyllingestykkerne i sammen med marinaden og steg det hele i 7 til 10 minutter. Hæld så vandet ved og tilsæt laurbærbladene sammen med de tørrede bukkehornsblade og lad retten småkoge i 30 til 35 minutter under jævnlig omrøring. Hæld fløden i og småkog yderligere 5 minutter. Pynt med frisk grøn koriander og finthakkede grønne chili. |
|
Opskriften er vist 39031 gange,
og udskrevet 453 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-10-31 14:07:22 En rigtig god ret med kraftig smag, blot skal man være lidt forsigtig med at komme for meget chili, peber og peberrod i, da det hurtigt giver en kraftig eftersmag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne