Peberfrugter med risfyld

Peberfrugter med risfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 røde peberfrugter
200 g.kogt eller stegt kyllingekød uden ben og skind (evt. en rest kød)
3 dl.vand
2 dl.løse ris
3 fedhvidløg
2 gulerødder
0.5 dl.(solsikke) olie
 salt
1 dl.vand
 
Opskrift:
Flæk peberfrugterne (på langs) og fjern stilk og frøstol. Læg dem i et ovnfast fad.

Bring vandet i kog med salt og rør risene i. Lad dem koge 10 minutter under låg. Tag dem af blusset og lad dem trække 10 minutter.

Varm olien på en pande og rist de fintsnittet hvidløg og de fintrevne gulerødder. Tilsæt risene og kyllingekød i strimler. Bland det hele godt sammen. Hæld vand på og rør grundigt i blandingen. Smag til med salt.

Fordel blandingen i de halve peberfrugter. Sæt dem i ovnen ved 200 grader på midterste rille i 30 minutter. Server retten med et drys persille og lune flüte til.





karakterer:
Opskriften er vist 9164 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu