Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Langtidsstegt kylling med hvidløg og citron

Langtidsstegt kylling med hvidløg og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
1 stor kylling ca. 2 kg. skåret i 10 stykker
1-2 hvidløg delt i fed med skal
2 citroner ikke voksbehandlet skåret i otte stykker hver
1 lille håndfuld frisk timian
3 spsk.olivenolie
1.5 dl.hvidvin
 sort peber
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 160 grader. Fordel kyllingestykker, citron, hvidløgsfed og timian i en bradepande. Tilsæt olie og bland det hele godt. Kyllingen skal ligge med skindsiden opad.

Hæld hvidvin over og drys med peber. Dæk med tætsluttende alufolie og steg i 2 timer. Fjern folien, skru op til 200 grader og steg kyllingen i 30-45 min., til kyllingen er sprød og citronerne karamelliseret i kanten. Servér med braiseret hjertesalat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 22884 gange,
og udskrevet 425 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu