stykker kyllingebryst uden skind og ben 4 stykker kyllingebryst uden skind og ben
2
spsk.
majsstivelse 2 spsk. majsstivelse
0.5
dl.
solsikkeolie 0.5 dl. solsikkeolie
4
ringe ananas fra dåse 4 ringe ananas fra dåse
100
g.
rosiner 100 g. rosiner
2
tsk.
karry 2 tsk. karry
4
dl.
hønsebouillon 4 dl. hønsebouillon
1.5
dl.
piskefløde 1.5 dl. piskefløde
2
dl.
kokosmel 2 dl. kokosmel
3
bananer 3 bananer
salt salt
peber peber
Opskrift:
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber. Vend dem i majsstivelse. Rist kødet gyldent i meget varm olie på en pande. Skru ned for varmen og lad kødet stege færdig ved svagt blus , ca. 3-5 minutter på hver side. - kødet skal være gennemstegt.
Rist ananasstykkerne i ca. 2 minutter på hver side og læg dem over til kyllingebrysterne. Kom karry og rosiner på panden i fedtstoffet fra kyllingekødet, og kog panden af med hønsebouillonen. Lad det koge godt igennem og jævn med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand. Rund saucen af med fløden og smag til med salt.
Varm en pande og kom kokosmel og bananskiver på panden. Bland forsigtigt rundt til kokosen er gylden og bananskiverne varme. Server retten med løse ris til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(8 stemmer)
Opskriften er vist 18104 gange, og udskrevet 448 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider