Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingebryst i appelsinsauce

Kyllingebryst i appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
1 kyllingebryst (ca. 200 gram)
4 tsk.smør
2 tsk.olie
2 appelsiner (ubehandlede)
1 tsk.reven appelsinskræl
1 tsk.honning
2 nipfriskreven ingefær
2 tsk.mandelsplinter
 nogle små friske mynte blade
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Tør kødet grundigt af. Varm 2 tsk. smør sammen med olien i en stegepande og brun kødet godt på begge sider for kraftig varme i ca. 5 minutter, hvorefter det drysses godt med salt og peber.

Skyl 1 appelsin, tør den og riv 1 tsk. af skrællen. Pres begge appelsiner.

Tag kødet af panden og kog stegeskyen med appelsinsaften. Derefter krydres appelsinsaucen med reven appelsinskræl, honning og ingefær, 2 spsk. smør og mandelsplinterne tilsættes.

Læg kødet tilbage i gryden og lad det snurre mørt for middel varme i ca. 15 minutter. Det skal vendes flere gange i løbet af stegetiden og overøses med saucen.

Til sidst smages saucen til med lidt salt, og kødet anrettes i saucen på en varm tallerken. Skyl og tør myntebladene, klip dem fint og drys dem over retten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13227 gange,
og udskrevet 418 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu