Kyllinge-pastagryde

Kyllinge-pastagryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kyllingefileter/kyllingebryst i strimler
1 pakkefrisk pasta
2.5 dl.madlavningsfløde
2-3 kopfrossen spinat
1 bdt.purløg
 Chili con carne krydderi
 evt.lidt salt
 
Opskrift:
Bland ca. 3 spsk. vand chili con carne krydderiet i en skål. Mariner kyllingestrimlerne i chili con carne marinaden.

Sæt vand over til pasta med en tsk. salt i. Put pastaen i det kogende vand og kog et minut (eller følg anvisningen på pakken). Si vandet fra.

Steg kyllingestrimlerne i en gryde med lidt fedtstof. Når de er stegt færdige tilsæt da fløden og den optøede spinat. Klip da purløg og tilsæt det. Smag eventuelt til med lidt salt. Tilsæt til sidst pastaen og lad det varme i gennem.

Servér med salat og flüte.





karakterer:
Opskriften er vist 22335 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu