Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllinge-pastagryde

Kyllinge-pastagryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.kyllingefileter/kyllingebryst i strimler
1 pakkefrisk pasta
2.5 dl.madlavningsfløde
2-3 kopfrossen spinat
1 bdt.purløg
 Chili con carne krydderi
 evt.lidt salt
 
Opskrift:
Bland ca. 3 spsk. vand chili con carne krydderiet i en skål. Mariner kyllingestrimlerne i chili con carne marinaden.

Sæt vand over til pasta med en tsk. salt i. Put pastaen i det kogende vand og kog et minut (eller følg anvisningen på pakken). Si vandet fra.

Steg kyllingestrimlerne i en gryde med lidt fedtstof. Når de er stegt færdige tilsæt da fløden og den optøede spinat. Klip da purløg og tilsæt det. Smag eventuelt til med lidt salt. Tilsæt til sidst pastaen og lad det varme i gennem.

Servér med salat og flüte.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19995 gange,
og udskrevet 243 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu