Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling med purløg og sennep

Kylling med purløg og sennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :


Kylling med purløg og sennep, billede 4 Kylling med purløg og sennep, billede 1 Kylling med purløg og sennep, billede 2 Kylling med purløg og sennep, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 kyllingebrystfileter
2 tsk.fransk sennep
1.25 dl.kraftig hønsebouillon
2 tsk.majsmel
2 spsk.vand
0.75 dl.mælk
2 spsk.frisk hakket purløg
 
Opskrift:
Pensl kyllingestykkerne med sennep. Steg kyllingekødet på en stor pande, på begge sider, indtil det er gyldent. Tilsæt hønsebouillon, og lad kødet simre uden låg i ca. 10 minutter eller indtil kyllingen er mør.

Kom majsmel rørt med vandet i og opvarm det, indtil det koger og bliver tykt. Tilsæt mælk og purløg og varm det godt igennem.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (129 stemmer)

Opskriften er vist 38802 gange,
og udskrevet 702 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sara  -  2013-05-31 18:21:51
Det smager lækkert! Dog blev mit mere til en marinade end end sovs. Det er såmænd også ok, men jeg ville nu gerne det havde været lidt mere flydende..:)

Carina  -  2012-07-02 21:07:16
Super opskrift! Vi ristede bacon, champignon og rød peber og servede med jasminris.. skønt! I sovsen brugte vi madlavningsfløde istedet for mælk - og brugte rigelige væske - for det blever der spist godt af.. det smager virkelig lækkert! Rent 10-tal herfra :-)

Per  -  2011-01-04 19:28:29
Vi brugte også mere væde/bouillon end der står i opskriften til billedet. Samtidig har vi brugt sauteredt rød peberfrugt, champignons og grønne asparges som tilbehør.

Kjell  -  2008-07-15 19:21:59
Enig med Linda, fantastisk ret Jeg brugte mere hønseboullion og Dijon Sennep MEN ingen mælk

Linda  -  2008-04-19 19:52:15
Fantastisk ret, men der kunne godt bruges mere væde/sovs til denne ret :o)