smuttede mandler ristede og hakkede 75 g. smuttede mandler ristede og hakkede
1.5
spsk.
appelsinsaft 1.5 spsk. appelsinsaft
2
spsk.
olie 2 spsk. olie
1
tsk.
kanel 1 tsk. kanel
1
knsp.
stødt kryddernellike 1 knsp. stødt kryddernellike
1
knsp.
muskatnød 1 knsp. muskatnød
salt salt
peber peber
Opskrift:
Fyld – Rør vandet i couscous grynene og lad dem stå 5 minutter – rør jævnligt – eller til vandet er absorberet. Rør de øvrige ingredienser til fyldet i.
Læg fyldet i kyllingen, og luk med kødnåle. Olien varmes i en gryde, som netop kan rumme kyllingen, og løgene svitses bløde.. Rør hvidløg, krydderier og salt i og kom derefter kyllingen i gryden. Hæld vand ved og bring det i kog, lad kyllingen koge sagte i ca. 30 minutter. Tilsæt honning og kog i yderlig 45 – 60 minutter, eller til kyllingen er meget mør.
Læg kyllingen på et varmt serveringsfad. Smag på saucen og kog den om nødvendigt ind for at koncentrere smagen. Hæld eventuelt ekstra fyld på fadet og hæld saucen over kylling og fyldet. Pynt eventuelt med skiver af appelsin og lidt frisk koriander.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 13299 gange, og udskrevet 292 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider