Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vildsvinekoteletter med brombærsauce

Vildsvinekoteletter med brombærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 vildsvinekoteletter eller svinekoteletter á 175 g
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
 
 sauce:
1 lillefinthakket løg
10 g.smør
8 hakkede enebær
1 tsk.tørret timian
0.5 tsk.groft peber
1 spsk.hvedemel
1 dl.portvin
1.5 dl.hønsebouillon
200 g.friske eller frosne brombær
0.5-1 dl.piskefløde
 lidt honning
 


Opskrift:

Sauce:
Svits løget et par minutter i en gryde i smørret sammen med krydderierne. Drys melet over og spæd med vin og bouillon under piskning. Tilsæt halvdelen af brombærrene og kog saucen ca. 10 min. ved jævn varme. Gnid saucen gennem en sigte og varm den op med fløden. Smag til med salt, peber og honning.

Varm en stegepande godt og op stil koteletterne samlet på højkant med fedtsiden nedad. Lad noget af fedtet smelte af og læg koteletterne ned. Krydr med salt og peber og steg dem 4-6 min. på hver side.

Server koteletterne med saucen, lidt af de resterende brombær, rosenkål og kartofler samt halve kogte æbler fyldt med resten af brombærrene.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14666 gange,
og udskrevet 564 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

palmqvist2000  -  2009-11-24 16:09:05
Smager rigtig godt. Prøv evt. en skovbærblanding af jordbær, blåbær og brombær i stedet for kun brombær.